Word een expert in Prompt Engineering! Direct toepasbare slimme AI Prompts

 

Betaalde Ads Prompts voor social media!

Als marketeers en bedrijfseigenaren weten we hoe belangrijk het is om effectieve advertentiecampagnes te voeren om ons publiek te bereiken en betrokkenheid te genereren. In deze blogpost hebben we een verzameling krachtige prompts samengesteld die je kunt gebruiken in ChatGPT om je te helpen bij het maken van boeiende en overtuigende advertentieteksten. Of je nu nieuw bent in het advertentielandschap of je strategie wilt verbeteren, we hebben de perfecte prompts voor jou. Laten we meteen aan de slag gaan en ontdekken hoe je de kracht van ChatGPT kunt benutten om je advertenties naar een hoger niveau te tillen!

Stap 1. Voorzie ChatGPT met relevante informatie

We noemen dit priming / seeding van het LLM (Large Language Model). Doordat het model geprimed is met relevante info weet het vanuit welke context het jouw tekst moet schrijven. Vervang de tekst tussen haakjes door jouw informatie.

Hi ChatGPT, ik heb je hulp nodig bij het creëren van marketinginhoud in de stijl van direct response voor mijn [service/product].
Maar voordat we samen aan deze inhoud gaan werken, geef ik je eerst een gedetailleerd overzicht van mijn [service/product]. Dit is zodat je beter kunt begrijpen hoe mijn [service/product] werkt, welke problemen het oplost en hoe het mijn marketingpersona zal helpen.

Mijn [service/product] is ontworpen om [jouw doelgroep] te helpen [X bereiken/Y elimineren].
Het belangrijkste voordeel van mijn [service/product] is [hier invullen].
Het belangrijkste probleem dat mijn [service/product] oplost voor mijn marketingpersona is [hier invullen].
Het belangrijkste pijnpunt dat mijn marketingpersona ervaart, is [hier invullen].
Het belangrijkste dat mijn [service/product] onderscheidt van vergelijkbare [services/producten] op de markt is [hier invullen].
Enkele van de belangrijkste kenmerken van mijn [service/product] zijn [hier invullen].
Voor nu wil ik nog geen marketinginhoud laten maken. Ik wil alleen dat je begrijpt wat mijn product is. Als je het begrijpt, antwoord dan met “begrepen”.

Stap 2. ChatGPT voorzien van de juiste context?

Top! Je kan nu onderstaande prompts gaan invoeren. We starten met een aantal Tiktok Prompts

15 Prompts om Viral Tiktok video scripts te schrijven!

Bedenk een TikTok-video script dat een kijkje achter de schermen geeft van mijn [bedrijf/merk] en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een gevoel van authenticiteit en herkenbaarheid. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat een stapsgewijze handleiding biedt over hoe mijn [service/product] te gebruiken en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om een aankoop te doen met duidelijke en overtuigende instructies. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat de unieke verkoopargumenten van mijn [service/product] laat zien en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om een aankoop te doen met een gevoel van urgentie en exclusieve aanbiedingen. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat mijn [service/product] vergelijkt met vergelijkbare opties op de markt en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om voor ons te kiezen met duidelijk en overtuigend bewijs. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat [mijn ideale klantpersona] aantrekt met een herkenbare en authentieke boodschap en hen vervolgens overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een sterke oproep tot actie en overtuigende visuals. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat de succesverhalen van eerdere klanten die mijn [service/product] hebben gebruikt, laat zien en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om een aankoop te doen. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat [mijn ideale klantpersona] betrekt met een uniek en overtuigend perspectief over [onderwerp] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product]. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat waardevolle en relevante informatie biedt aan [mijn ideale klantpersona] over [onderwerp] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product]. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat bezwaren en zorgen die [mijn ideale klantpersona] mogelijk heeft over mijn [service/product] overwint en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een gevoel van urgentie. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat de waarde en voordelen van mijn [service/product] aan [mijn ideale klantpersona] laat zien en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een sterk aanbod en duidelijke oproep tot actie. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat de unieke kenmerken en voordelen van mijn [service/product] op een leuke en creatieve manier laat zien en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om een aankoop te doen. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat een uniek en herkenbaar verhaal vertelt over mijn [service/product] en hoe het [ideale klantpersona] heeft geholpen om hun [doel] te bereiken. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat zowel viraal gaat als [mijn ideale klantpersona] overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product] met een sterke oproep tot actie en overtuigende visuals. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat viraal gaat en mijn [service/product] aan [mijn ideale klantpersona] laat zien op een creatieve en vermakelijke manier. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

Bedenk een TikTok-video script dat demonstreert hoe mijn [service/product] de specifieke pijnpunten en behoeften van [mijn ideale klantpersona] kan oplossen op een creatieve en vermakelijke manier. Gebruik een krachtige openingsverklaring en eindig met een oproep tot actie.

10+ Prompts die je helpen conversie gerichte Youtube reclames te schrijven

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die de unieke verkoopargumenten van mijn [service/product] laat zien en [mijn ideale klantpersona] overtuigt om een aankoop te doen met een gevoel van urgentie en exclusieve aanbiedingen. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die [mijn ideale klantpersona] aantrekt met een herkenbare en authentieke boodschap en hen vervolgens overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een sterke oproep tot actie en overtuigende visuals. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die vertrouwen en geloofwaardigheid opbouwt bij [mijn ideale klantpersona] door de successen en getuigenissen van eerdere klanten die mijn [service/product] hebben gebruikt, uit te lichten. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die [mijn ideale klantpersona] educatie biedt over een specifiek onderwerp en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product]. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die direct inspeelt op de behoeften en pijnpunten van [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een gevoel van urgentie en een sterk aanbod. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die waardevolle en relevante informatie biedt aan [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product]. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die [mijn ideale klantpersona] betrekt met een uniek en overtuigend perspectief over [onderwerp] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [website/product]. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die de pijnpunten en behoeften van [mijn ideale klantpersona] adresseert en hen laat zien hoe mijn [service/product] de oplossing is waar ze naar op zoek zijn. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die duidelijk de kenmerken en voordelen van mijn [service/product] uitlegt aan [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om een aankoop te doen met een gevoel van urgentie. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die een verhaal vertelt over mijn [service/product] en hoe het [ideale klantpersona] heeft geholpen hun [doel] te bereiken op een herkenbare en boeiende manier. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die de waarde en voordelen van mijn [service/product] laat zien aan [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een sterk aanbod en een duidelijke oproep tot actie. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die bezwaren en zorgen die [mijn ideale klantpersona] kan hebben over mijn [service/product] wegneemt en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een gevoel van urgentie. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die [mijn ideale klantpersona] aantrekt met een sterke kop en haak en hen vervolgens overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met overtuigende taal en boeiend bewijs. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die de unieke kenmerken en voordelen van mijn [service/product] laat zien aan [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om een aankoop te doen met sociale bewijsvoering en elementen die geloofwaardigheid opbouwen. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf een script van 500 woorden voor een hoogconverterende YouTube-advertentie die mijn [service/product] introduceert aan [mijn ideale klantpersona] en hen overtuigt om [gewenste actie] te ondernemen met een sterke oproep tot actie en boeiende visuals. Begin met een onderbrekende uitspraak. Plaats een sterke oproep tot actie in het midden van het script en nog een aan het einde om mijn website te bezoeken.

25 Prompts om pakkende Facebook advertenties te schrijven.

Leer hoe ChatGPT in staat is om supersnel pakkende Facebook advertenties kan schrijven!

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die [mijn ideale klantpersona] betrekken met [specifiek type inhoud] van [influencertype] die op authentieke wijze de voordelen van mijn [service/product] kunnen delen en hen aansporen om een aankoop te doen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de sociale bewijskracht en geloofwaardigheid van [influencertype] om [mijn ideale klantpersona] te overtuigen om mijn [service/product] te proberen en hun positieve ervaring met hun volgers te delen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van het bereik en de invloed van [influencertype] om verkeer en verkoop naar mijn [service/product] te genereren voor [mijn ideale klantpersona]. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die een gevoel van gemeenschap en verbondenheid zullen creëren voor [mijn ideale klantpersona] door gebruikers gegenereerde inhoud te tonen en hen aan te moedigen hun eigen ervaringen met mijn [service/product] te delen met behulp van [influencertype]. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de autoriteit en geloofwaardigheid van [influencertype] om [mijn ideale klantpersona] te informeren over de voordelen van mijn [service/product] en hen te overtuigen om het zelf uit te proberen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de invloed en het bereik van [influencertype] om de unieke kenmerken en voordelen van mijn [service/product] aan [mijn ideale klantpersona] te tonen en hen aan te moedigen om een aankoop te doen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die een gevoel van urgentie en FOMO (Fear of Missing Out) zullen creëren voor [mijn ideale klantpersona] door exclusieve deals en promoties voor mijn [service/product] te tonen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de authenticiteit en herkenbaarheid van mijn [merk/bedrijf] om [mijn ideale klantpersona] te betrekken en hen te overtuigen om [gewenste actie] te ondernemen op mijn [service/product]. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van het sociale bewijs en de geloofwaardigheid van mijn [merk/bedrijf] om [mijn ideale klantpersona] te overtuigen om mijn [service/product] te proberen en hun positieve ervaring met hun volgers te delen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die [mijn ideale klantpersona] betrekken met een unieke en creatieve visuele campagne die de kenmerken en voordelen van mijn [service/product] op een overtuigende manier laat zien. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de invloed en het bereik van mijn [merk/bedrijf] om verkeer en verkoop naar mijn [service/product] te genereren voor [mijn ideale klantpersona]. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die gebruik zullen maken van de autoriteit en expertise van mijn [merk/bedrijf] om [mijn ideale klantpersona] te informeren over de voordelen van mijn [service/product] en hen te overtuigen om een aankoop te doen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die een voorproefje van komende producten of diensten zullen bieden en een gevoel van anticipatie en opwinding zullen creëren voor [mijn ideale klantpersona] met een duidelijke en overtuigende oproep tot actie. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die een gevoel van gemeenschap en verbondenheid zullen creëren voor [mijn ideale klantpersona] door gebruikers gegenereerde inhoud te tonen en hen aan te moedigen hun eigen ervaringen met mijn [service/product] te delen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Schrijf 5x 200 woorden Facebook-advertenties die de unieke en persoonlijke ervaringen van [mijn ideale klantpersona] met mijn [service/product] zullen laten zien en hen zullen overtuigen om hun positieve recensie met hun volgers te delen. Plaats een sterke oproep tot actie aan het einde om mijn website te bezoeken.

Genereer een pakkende kop voor mijn Facebook-advertentie die direct aanspreekt op mijn [doelgroep] en ervoor zorgt dat ze meer willen weten over mijn [service/product].

Help me bij het maken van een Facebook-advertentie die een veelvoorkomend [pijnpunt] in mijn branche adresseert en een oplossing biedt die mijn [service/product] kan bieden aan [doelgroep].

Help me bij het maken van een Facebook-advertentie die de belangrijkste voordelen van mijn [service/product] op een overtuigende manier belicht en aanspreekt op mijn [doelgroep].

Genereer een Facebook-advertentie die de positieve ervaringen en feedback van mijn tevreden [klanten/klanten] laat zien om geloofwaardigheid en vertrouwen op te bouwen bij mijn [doelgroep] en mijn [service/product] te promoten.

Help me bij het maken van een duidelijke en beknopte oproep tot actie in mijn Facebook-advertentie die mijn [doelgroep] aanspoort om de volgende stap te nemen en in contact te komen met mijn [service/product].

Creëer een Facebook-advertentie die mij helpt om merkbekendheid en herkenning te vergroten door mijn unieke [merkwaardepropositie] te laten zien aan mijn [doelgroep].

Help me bij het schrijven van een Facebook-advertentie die verschillende segmenten van mijn [doelgroep] aanspreekt door specifieke voordelen te benadrukken die relevant zijn voor elk segment en mijn [service/product] te promoten.

Creëer een Facebook-advertentie die gebruikmaakt van emotionele aantrekkingskracht om een diepere connectie te maken met mijn [doelgroep] en mijn [merk/service/product] memorabeler en impactvoller te maken.

Help me bij het vertellen van een boeiend verhaal in mijn Facebook-advertentie dat mijn [doelgroep] betrekt en fascineert, en hen helpt om een diepere connectie te maken met mijn [merk/service/product].

Creëer een Facebook-advertentie die me helpt om mijn [service/product] te onderscheiden van mijn concurrenten en mijn unieke [onderscheidende factor] te laten zien aan mijn [doelgroep].

Help me bij het schrijven van een Facebook-advertentie die gebruikmaakt van opvallende [visuele/graphics] om de aandacht te trekken van mijn [doelgroep] en mijn [service/product] te laten opvallen in een drukke feed.

Genereer een Facebook-advertentie die een duidelijke en overtuigende demonstratie van mijn [service/product] biedt en de unieke [kenmerken/voordelen] ervan laat zien aan mijn [doelgroep].

Help me bij het schrijven van een Facebook-advertentie die mijn unieke [waardepropositie] duidelijk communiceert en uitlegt waarom mijn [service/product] de beste keuze is voor mijn [doelgroep].

Creëer een Facebook-advertentie die [humor] inzet om mijn [doelgroep] te betrekken en te vermaken, en mijn [merk/service/product] toegankelijker en relatabeler te maken.

Help me bij het optimaliseren van mijn Facebook-advertentie [oproep tot actie] om deze overtuigender en effectiever te maken in het stimuleren van [conversies/engagement] bij mijn [doelgroep].

Creëer een Facebook-advertentie die [seizoensgebonden/feestelijke] thema’s gebruikt om mijn [service/product] te promoten en een connectie te maken met mijn [doelgroep] tijdens een speciale periode van het jaar.

Genereer een Facebook-advertentie die de [getuigenis] van een tevreden klant laat zien om vertrouwen en geloofwaardigheid op te bouwen bij mijn [doelgroep] en mijn [service/product] te promoten.

Help me bij het schrijven van een Facebook-advertentie die zich richt op de [oplossing] die mijn [service/product] biedt, in plaats van alleen de functies, en dat effectief communiceert naar mijn [doelgroep].

Assisteer me bij het maken van een Facebook-advertentie die een specifiek [pijnpunt] dat mijn [doelgroep] ervaart verergert en mijn [service/product] als oplossing presenteert.

Creëer een Facebook-advertentie die mijn [service/product] vergelijkt met een concurrent [service/product] en de unieke voordelen en voordelen van mijn keuze benadrukt aan mijn [doelgroep].

100+ Prompts die je helpen met betaalde advertenties in o.a. Google Ads

Heb jij ook moeite met het verzinnen van goede Google Ads? Gebruik deze prompts om inspiratie op te doen. Wie heeft er nu nog een paid ads markering bureau nodig?

Schrijf teksten voor een remarketing advertentiecampagne gericht op bezoekers die eerder mijn website hebben bezocht voor [service/product].

Maak een display advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een native advertentiecampagne om [service/product] te promoten op relevante mediakanalen.

Schrijf teksten voor een Facebook Messenger-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een promotievideoadvertentie voor [service/product], gericht op [doelgroep] op YouTube of andere videoplatforms.

Ontwikkel een programmatic advertentiecampagne om [doelgroep] te targeten die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google Shopping-advertentiecampagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een banner advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een influencer marketingcampagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Schrijf teksten voor een remarketing advertentiecampagne gericht op bezoekers die eerder interactie hebben gehad met mijn [service/product].

Schrijf een script van één minuut voor een advertentie over [service/product/bedrijf].

Creëer een call-to-action-banner advertentie voor [service/product].

Creëer een promotievideo voor [service/product].

Creëer een banneradvertentie voor [doelgroep].

Ontwikkel een verwijzingsmarketingprogramma voor [service/product].

Creëer een LinkedIn-advertentie voor [doelgroep].

Creëer een Google AdWords-campagne voor [doelzoekwoord].

Ontwikkel een banneradvertentie voor [doelgroep].

Creëer een Facebook Live-video voor [service/product].

Ontwikkel een direct mailcampagne voor [service/product].

Creëer een Google Display Network-campagne voor [doelgroep].

Ontwikkel een remarketingstrategie voor [service/product].

Creëer een virtueel evenement voor [service/product].

Creëer een feestdag-thematische advertentiecampagne voor [service/product].

Creëer een merkbewustzijnscampagne voor [bedrijfsnaam].

Creëer een Google AdWords remarketingcampagne.

Ontwikkel een native advertentiecampagne.

Schrijf teksten voor een banner advertentiecampagne.

Ontwikkel een Amazon-advertentiecampagne voor een product.

Creëer een gesponsorde post op een populaire blog of website.

Schrijf een script voor een televisie- of radiocommercial.

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne.

Schrijf teksten voor een Google Shopping-advertentiecampagne.

Ontwikkel een Facebook Messenger-bot om klantenservice te automatiseren.

Creëer een Pinterest-advertentiecampagne gericht op mijn doelgroep.

Ontwikkel een geofencing- of geotargeting-campagne voor een specifieke locatie of evenement.

Schrijf teksten voor een gesponsorde LinkedIn-post om mijn doelgroep te targeten.

Ontwikkel een programmatic advertentiecampagne om specifieke gebruikers te targeten die geïnteresseerd zijn in [service/product].

Creëer een remarketingcampagne voor een specifiek product of service.

Schrijf teksten voor een Google-zoekadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Facebook-advertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne om de bekendheid en betrokkenheid voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een gesponsorde LinkedIn-post die [doelgroep] aanspreekt en geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een promotievideoadvertentie voor [service/product].

Creëer een Twitter-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook-carrouseladvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een mobiele advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een social media influencer-campagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Schrijf teksten voor een displayadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Google AdWords-videoadvertentiecampagne voor [service/product].

Ontwikkel een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een remarketingcampagne om mijn [service/product] te promoten bij eerdere bezoekers.

Schrijf teksten voor een banneradvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube bumperadvertentiecampagne om de merkbekendheid voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een Facebook leadadvertentiecampagne om leads te genereren voor [service/product].

Creëer een Twitter engagement-advertentiecampagne om de betrokkenheid bij [service/product] te vergroten.

Ontwikkel een programmatic native advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een LinkedIn-videoadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Pinterest-promoted pin-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google AdWords-displaycampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-promoted tweet om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Facebook-aanbiedingadvertentiecampagne om een korting of speciale aanbieding voor [service/product] te promoten.

Ontwikkel een YouTube TrueView-advertentiecampagne om conversies voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een LinkedIn-carrouseladvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-websitekaartadvertentiecampagne om verkeer naar mijn website voor [service/product] te leiden.

Ontwikkel een Google AdWords-zoekcampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook-videoadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een programmatic remarketing-advertentiecampagne om opnieuw contact te maken met eerdere bezoekers die geïnteresseerd zijn in [service/product].

Ontwikkel een LinkedIn-gesponsorde InMail-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google AdWords-beladvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-videoadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een Facebook-dynamische advertentiecampagne om gepersonaliseerde advertenties voor [service/product] weer te geven.

Schrijf teksten voor een responsieve zoekadvertentie van Google AdWords om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een LinkedIn-displayadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een YouTube Masthead-advertentiecampagne om de zichtbaarheid van het merk voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een Twitter-promoted accountadvertentiecampagne om het aantal volgers voor [service/product] te vergroten.

Creëer een programmatic displayadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google AdWords-shoppingcampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook instant experience-advertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-advertentiecampagne om verkeer naar mijn website voor [service/product] te genereren.

Ontwikkel een Google AdWords-app-promotieadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een programmatic videoadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-advertentiecampagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een Instagram-advertentiecampagne om de merkbekendheid en betrokkenheid voor [service/product] te vergroten.

Creëer een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een native advertentiecampagne om [service/product] te promoten op relevante mediakanalen.

Creëer een Facebook-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google AdWords-campagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een gesponsorde post op een relevant forum of discussieplatform om [service/product] te promoten.

Creëer een banneradvertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google Display Network-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een gesponsorde LinkedIn-post om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Pinterest-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Instagram-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google-zoekadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [specifieke locatie of evenement].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een banneradvertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een programmatic advertentiecampagne om [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product] te targeten.

Creëer een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook Messenger-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google Display Network-campagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een remarketingcampagne voor een specifiek product of service om conversies aan te moedigen.

Schrijf teksten voor een Google-zoekadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Facebook-advertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne om de bekendheid en betrokkenheid voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een LinkedIn-gesponsorde post gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een promotievideoadvertentie voor [service/product].

Creëer een Twitter-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook-carrouseladvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een mobiele advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een social media influencer-campagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Schrijf teksten voor een displayadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Google AdWords-videoadvertentiecampagne voor [service/product].

Ontwikkel een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een remarketingcampagne om mijn [service/product] te promoten bij eerdere bezoekers.

Creëer een banneradvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube bumperadvertentiecampagne om de merkbekendheid voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een Facebook leadadvertentiecampagne om leads te genereren voor [service/product].

Creëer een Twitter engagement-advertentiecampagne om de betrokkenheid bij [service/product] te vergroten.

Ontwikkel een programmatic native advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een LinkedIn-videoadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Pinterest-promoted pin-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google AdWords-displaycampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-promoted tweet om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Facebook-aanbiedingadvertentiecampagne om een korting of speciale aanbieding voor [service/product] te promoten.

Ontwikkel een YouTube TrueView-advertentiecampagne om conversies voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een LinkedIn-carouseladvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-websitekaartadvertentiecampagne om verkeer naar mijn website voor [service/product] te leiden.

Ontwikkel een Google AdWords-zoekcampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook-videoadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een programmatic remarketing-advertentiecampagne om opnieuw contact te maken met eerdere bezoekers die geïnteresseerd zijn in [service/product].

Ontwikkel een LinkedIn-gesponsorde InMail-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google AdWords-beladvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-videoadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een Facebook-dynamische advertentiecampagne om gepersonaliseerde advertenties voor [service/product] weer te geven.

Schrijf teksten voor een Google AdWords-responsive zoekadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een LinkedIn-displayadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een YouTube Masthead-advertentiecampagne om de merkzichtbaarheid voor [service/product] te vergroten.

Schrijf teksten voor een Twitter-promoted accountadvertentiecampagne om het aantal volgers voor [service/product] te vergroten.

Creëer een programmatic displayadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google AdWords-shoppingcampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook instant experience-advertentie om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Twitter-advertentiecampagne om verkeer naar mijn website voor [service/product] te genereren.

Ontwikkel een Google AdWords-app-promotieadvertentiecampagne om mijn [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een programmatic videoadvertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-advertentiecampagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een Instagram-advertentiecampagne om de merkbekendheid en betrokkenheid voor [service/product] te vergroten.

Creëer een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een native advertentiecampagne om [service/product] te promoten op relevante mediakanalen.

Creëer een Facebook-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google AdWords-campagne om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een gesponsorde post op een relevant forum of discussieplatform om [service/product] te promoten.

Creëer een banneradvertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google Display Network-campagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een gesponsorde LinkedIn-post om [service/product] te promoten bij [doelgroep].

Creëer een Pinterest-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Twitter-advertentiecampagne gericht op [doelgroep] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Instagram-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google-zoekadvertentie om mijn [service/product] te promoten bij [specifieke locatie of evenement].

Ontwikkel een YouTube-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een banneradvertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een programmatic advertentiecampagne om [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product] te targeten.

Creëer een LinkedIn-advertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Facebook Messenger-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Ontwikkel een Google Display Network-campagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een remarketingcampagne voor een specifiek product of service om herhaalde zaken te bevorderen.

Schrijf teksten voor een LinkedIn-gesponsorde post om [service/product] te promoten bij [specifieke geografische locatie].

Ontwikkel een programmatic advertentiecampagne om [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product] te targeten.

Creëer een Twitter-advertentiecampagne gericht op [specifieke demografie of interesse] die geïnteresseerd is in [service/product].

Schrijf teksten voor een Google AdWords-campagne om mijn [service/product] te promoten bij [specifieke geografische locatie].

Ontwikkel een Instagram-advertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

Creëer een Facebook-advertentiecampagne gericht op [specifieke geografische locatie] die geïnteresseerd is in [service/product].

/** * Adding a color picker to your form * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-add-a-color-picker-to-your-form/ */ function wpf_dev_color_picker_field() { ?>