Word een expert in Prompt Engineering! Direct toepasbare slimme AI Prompts

 

Tips om de schrijfstijl van ChatGPT te verbeteren

ChatGPT is een krachtige tool die je schrijven naar een hoger niveau kan tillen. Met het vermogen om pakkende en opvallende ideeën te genereren, is ChatGPT perfect om je tekst op te laten opvallen. Of je nu wat humor wilt toevoegen aan je communicatie of ervoor wilt zorgen dat je berichten echt knallen, ChatGPT is er om je te helpen. Wacht niet langer en ontdek de kracht van ChatGPT om buitengewone teksten te creëren!

Prompts

Kopieer de prompt door op de “copy” knop te klikken. Je kan de prompt vervolgens in ChatGPT plakken en de tekst tussen de [haakjes] vervangen door je eigen tekst.

Toon en stijlgids: Schrijf op [VMBO niveau]. Gebruik [duidelijke, eenvoudige, etc.] taal, zelfs bij het uitleggen van complexe onderwerpen. Geef de voorkeur aan korte zinnen. Vermijd [vakjargon, acroniemen, etc.].

Toon en stijlgids: Schrijf in een [informele, aansprekende] stijl, alsof je iets uitlegt aan een vriend. Gebruik [natuurlijke taal en formuleringen die een echt persoon in alledaagse gesprekken zou gebruiken].

Toon en stijlgids: Maak gebruik van een [overtuigende] toon, door gebruik te maken van [retorische] vragen en [verhalen] om lezers te betrekken. Gebruik [metaforen, analogieën en andere literaire technieken] om punten meer [aansprekend en memorabel] te maken. Schrijf op een manier die zowel informatief als vermakelijk is.

Formatteer je antwoord met behulp van markdown. [Gebruik koppen, subkoppen, opsommingstekens en vetgedrukte tekst om de informatie te organiseren, enzovoort.]

Voetnoot

*Markdown is een opmaaktaal waarmee je eenvoudig gestructureerde teksten kunt maken die gemakkelijk kunnen worden geconverteerd naar HTML of andere formaten. Het is ontworpen om een eenvoudige en leesbare syntax te hebben, zodat je snel tekst kunt opmaken zonder veel afleiding van complexe opmaakcodes. Met Markdown kun je bijvoorbeeld koppen, subkoppen, lijsten, vetgedrukte en cursieve tekst, links en afbeeldingen toevoegen aan je documenten. Het wordt veel gebruikt op platforms zoals GitHub, Reddit en Stack Overflow, evenals in tekstverwerkers en blogplatforms.

/** * Adding a color picker to your form * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-add-a-color-picker-to-your-form/ */ function wpf_dev_color_picker_field() { ?>