Stap in de toekomst met uw persoonlijke website-guru

Transformeer uw website met trainbare AI Chatbots!

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om de gebruikerservaring op uw website te verbeteren? Kijk niet verder! Bij Leerprompting bieden we state-of-the-art -met uw data trainbare- ChatGPT chatbots die niet alleen uw bezoekers assisteren maar ook uw website naar een hoger niveau tillen. Ontdek de mogelijkheden en revolutioneer uw online aanwezigheid vandaag nog!

Chatbot AI Chatbot Trainbaar voor op je website
ai generator 7

šŸŒŸ Boost je website met een (gratis) Chatbot van Leerprompting! šŸŒŸ

āœ…Doe mee met de AI revolutie. āœ… Het enige wat u hoeft te doen is ons eenvoudige bestelformulier invullen.Ā āœ… Stap vandaag nog in de toekomst van digitale interactie!Ā āœ… Laat de technologie voor u werken en zie uw bedrijf groeien!

Waarom u kiest voor een trainbare AI ChatGPT Chatbot van Leerprompting?

Droomt u van een website die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook intelligent, aanpasbaar en in staat om een reeks gespecialiseerde diensten aan te bieden? Welkom in de opwindende wereld van AI chatbots, waar uw website tot leven komt en een echte game-changer wordt in uw bedrijf!

Met onze op maat gemaakte AI chatbots kunt u de ultieme online ervaring creƫren, waarbij elke bezoeker wordt begroet door een virtuele expert in het gekozen vakgebied. Stel u voor dat u een persoonlijke coach hebt die bezoekers begeleidt op hun fitnessreis, een deskundige diƫtist die waardevol voedingsadvies geeft, of een reisadviseur die de beste vakantiedeals suggereert. Maar dat is nog niet alles! Onze chatbots kunnen ook functioneren als een doorgewinterde marketeer, een ervaren makelaar, of zelfs een juridisch adviseur die direct antwoord geeft op complexe vragen.

Ontwerp zonder titel 3

AI Chatbots zijn efficient

In de huidige informatiesamenleving zijn de juiste gegevens of acties vaak lastig vindbaar. Chatbots doorzoeken grote hoeveelheden data in een oogwenk. Stel een chatbot een vraag en hij geeft meteen antwoord. Probeer onze Leerprompting Bot links onder maar eens…

Ontwerp zonder titel 2

Aanpasbaar aan iedere rol

Onze chatbots kunnen iedere gewenste rol aannemen, of het nu gaat om klantenservice, verkoopassistent of informatieverstrekker, waardoor ze perfect zijn afgestemd op uw specifieke behoeften.

Ontwerp zonder titel 1

Uw Chatbot kan leren!

Wij bieden u de unieke mogelijkheid om uw chatbot te trainen met een diversiteit aan materialen, zoals het inlezen van hele websites, het inlezen van PDF’s en tekstbestanden, en zelfs het analyseren van YouTube-video’s.

Ontwerp zonder titel

Perfecte klantondersteuning

Gebruikers of klanten worden altijd direct geholpen, en in bijna alle talen (zelfs papiamentu)! Onze AI Chatbots zijn niet alleen klantvriendelijk maar ook nog eens empatisch.

Onze AI Chatbot pakketten

Kies uw pakket en laat uw Bot evolueren

 

De rollen zijn eindeloos!

Zet uw chatbot in voor een diversiteit aan rollen en til de gebruikerservaring op uw website naar een hoger niveau. Of het nu fungeert als een vastgoedadviseur die bezoekers begeleidt in de complexe wereld van de woningmarkt, een financieel expert die cruciaal financieel advies verstrekt, of zelfs als een marketing specialist die gepersonaliseerde marketingstrategieĆ«n aanbiedt – de potentie van chatbots is grenzeloos!

Laat uw chatbot evolueren tot een huiswerkbegeleider die studenten bijstaat met studiemateriaal en begeleiding, een verkoopassistent die klanten helpt bij het kiezen van de perfecte producten, of een technisch adviseur die gebruikers assisteert met technische problemen of vragen. Wat dacht u van een juridisch adviseur die basis juridisch advies kan verstrekken of een voedingsdeskundige die begeleiding en tips geeft voor een gezondere levensstijl? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Betreed de toekomst van digitale communicatie door uw chatbot te transformeren in een multifunctioneel hulpmiddel, klaar om uw gebruikers een rijke en gevarieerde ervaring te bieden. Van gespecialiseerd advies tot gepersonaliseerde assistentie – met chatbots zijn de opties voor verbetering en innovatie onbeperkt!

Neem Nu de Sprong! En neem uw goedkoopste medewerker aan!

Met onze AI chatbots wordt uw website niet zomaar een online platform, maar een levendige, interactieve ruimte waar bezoekers kunnen genieten van gepersonaliseerde, deskundige hulp in een scala aan disciplines. Dus wacht niet langer! Geef uw website de upgrade die het verdient en maak een blijvende indruk op uw bezoekers. Kies vandaag nog uw pakket en begin aan een opwindende reis naar de toekomst van online interactie!

Ps. onze bots zijn nooit ziek, nemen geen verlof, nemen alles van u aan en werken 24/7/365 zonder pauze šŸ˜‰

De AI Chatbots aan het werk zien?

Probeer onze eigen Leerprompting ChatBot hier rechtsonder eens, of bekijk eens enkele van de onderstaande bots!

Ontwerp zonder titel 2023 09 09T071704.137

De SEO GURU

Deze bot is ook als widget geintegreerd check deze pagina maar eensĀ Deze AI Chatbot kent alle geheimen van SEO en is getraind middels duizenden bytes aan SEO data waar onder alle richtlijnen en handleidingen van Google zelf.

Check deze bot
2491010

De Frida Bot

Deze bot weet alles over de Mexicaanse kunstenares Frida Kahlo.Ā 

Check deze bot
Ontwerp zonder titel 2023 09 17T141654.036

De Save Plantation Bolivia Bot

Deze bot geeft antwoord op alle vragen over het redden van Plantage Bolivia op Bonaire. Dit is een bedreigd stuk natuur op het mooie eiland Bonaire. Deze bot kent ook de kleine lettertjes!

Check deze bot
Ontwerp zonder titel 2023 09 17T134722.736

De Belle Car Service Bot

Vragen over het huren van een (long) term huurauto stelt u aan deze bot. Hij kent alle modellen, voorwaarden en tevens ook places to be op Bonaire!

Check deze bot

Veelgestelde Chatbot vragen

Alles over tokens, temperatuur, training enzovoorts

Wat bedoelt u met een "uitgebreide trainingsprompt inclusief negatieve prompts"?

Dit betekent dat de training van de chatbot niet alleen wordt gebaseerd op reguliere of positieve prompts, maar ook op negatieve prompts om een evenwichtig en robuust model te creƫren dat verschillende soorten input kan begrijpen en verwerken.

Is het mogelijk om de trainingsprompt maandelijks aan te passen?

Ja, met de Premium Bot is het mogelijk om de trainingsprompt maandelijks bij te stellen om de prestaties van de bot te verbeteren en aan te passen aan uw specifieke behoeften. Dit doet u in uw beheeromgeving.Ā 

Zit ik ergens aan vast?

Nee, je zit helemaal nergens aan vast! Je kan je Chatbot iedere maand opzeggen! Je kan gewoon de code van je website verwijderen en een mail sturen naar info@leerprompting.nl dat je de Bot niet langer wilt gebruiken.

Hoe kan ik de chatbot als widget op mijn website integreren?

U kunt de chatbot eenvoudig integreren als een widget op uw website, zodat bezoekers direct vanaf de pagina met de bot kunnen communiceren. Dit kan eenvoudig via bijvoorbeeld een iFrame. Heeft u een Premium Bot dan kunnen wij u hierbij helpen.Ā 

Hoe verloopt het bestelproces en hoe kan ik betalen?

Wij houden van eenvoudig, onderstaand een uitleg van het bestelproces. Betalen is ook eenvoudig. Na bestelling ontvang je een factuurtje met iDeal link.Ā 

Bestelproces van de gratis Chatbot

 1. Formuliertje invullen
 2. Code over de mail ontvangen (maximaal 5 werkdagen)
 3. Implementeren op je website

Bestelproces van de Basis Chatbot

 1. Formulier (iets meer vragen) invullen
 2. Code over de mail ontvangen (maximaal 48 uur)
 3. Implementeren op je website

Bestelproces Premium ChatBot

 1. Formulier invullen
 2. Toegang tot je beheeromgeving
 3. Code downloaden en (laten) implementeren

 

Kan ik mijn eigen branding aan de chatbot toevoegen?

Ja, vanaf de Basis Bot kunt u uw eigen logo, avatar, kleur en branding toevoegen om de chatbot beter af te stemmen op de identiteit van uw merk. Heeft u de Premium Bot dan kunnen wij u hiermee ook helpen (Avatar ontwerp)Knipsel

Kan ik een aangepast welkomstbericht en een unieke naam voor mijn bot instellen?

Absoluut, u kunt (vanaf de Basis Bot) een maatwerk welkomstbericht en een unieke naam voor uw bot instellen om een persoonlijke touch aan de gebruikerservaring toe te voegen.

Wat is de maximale lengte voor input (invoer) berichten?

De maximale lengte voor inputberichten hangt af van uw pakket. Voor de Premium Bot is dit bijvoorbeeld 3800 woorden. Dit zorgt ervoor dat gebruikers uitgebreide berichten kunnen verzenden zonder zich zorgen te hoeven maken over beperkingen.

Wat is de maximale lengte van de outputberichten?

De output van de chatbot hangt af van uw Pakket. De Premium Bot is in staat 650 woorden per bericht te genereren, wat voldoende is om gedetailleerde en informatieve antwoorden te geven op de meeste vragen.

Wat is het maximale aantal chatsessies dat per maand wordt toegestaan?

Het maximale aantal toegestane chatsessies per maand voor de Premium Bot is 1500. Dit zorgt ervoor dat u een groot aantal gebruikers kunt bedienen zonder de service te overbelasten. Voor de andere Bots ligt het aantal sessies wat lager. De praktijk wijst uit dat zelfs site’s met meer dan tienduizend bezoekers per maand deze limiet niet snel halen.

Wat is het maximale aantal berichten dat in Ć©Ć©n chatsessie kan worden verzonden?

In Ć©Ć©n chatsessie kunnen bijvoorbeeld bij de Premium Bot maximaal 800 berichten worden verzonden, wat een uitgebreide en diepgaande conversatie mogelijk maakt. In de praktijk zijn chatsessies zelden langer dan 800 berichten.

Wat betekent "custom temperatuur" in de context van de chatbot?

De “custom temperatuur” verwijst naar een parameter die de variabiliteit in de antwoorden van de bot beĆÆnvloedt. Een hogere temperatuur resulteert in meer variabiliteit, terwijl een lagere temperatuur meer consistente antwoorden produceert. Deze temperatuur kunt u tijdens het bestellen van de Chatbot aangeven, waarbij een waarde van 0 staat voor extreem rigide, bijna meerkeuzeachtige antwoorden tot volledig creatief en associĆ«rend bij de maximale waarde van 15. Let wel de beste temperatuur ligt ergens tussen de 8 en 11.

Wat betekenen de termen "16K", "turbo 16K" en "32K" in de context van deze modellen?

Deze termen verwijzen naar de specificaties van de verschillende varianten van de modellen. “16K” en “32K” kunnen bijvoorbeeld verwijzen naar het aantal neuronen of units in een laag van het model, wat een indicatie geeft van de complexiteit en het verwerkingsvermogen van het model. “Turbo” kan verwijzen naar een variant met snellere verwerkingssnelheden.

Wat zijn de hoofdverschillen tussen ChatGPT-3.5 en ChatGPT-4?

ChatGPT-4 is de nieuwere versie van de ChatGPT-reeks en biedt verbeteringen op het gebied van taalbegrip, responsiviteit en leervermogen. Het heeft een grotere hoeveelheid trainingsdata en een verfijnder algoritme dat kan zorgen voor meer accurate en menselijk-achtige antwoorden vergeleken met ChatGPT-3.5.

Is het lastig om de Code op mijn website te implementeren?

In het digitale tijdperk van vandaag is het integreren van een stukje code in uw website niet langer een taak die alleen is weggelegd voor experts. Dankzij de gebruiksvriendelijke interfaces van diverse populaire platforms zoals WordPress, Joomla, Drupal, en Wix, is het integreren van code in uw homepage nu eenvoudiger dan ooit.

De meeste van deze platforms zijn uitgerust met speciale functies die het integratieproces vergemakkelijken, waardoor het in veel gevallen gewoon een kwestie van knippen en plakken is. Hier is een kort overzicht van hoe dit in zijn werk gaat op enkele veelgebruikte platforms:

 • WordPress: Navigeer naar de ‘Widget’ of ‘Plugin’ sectie in uw beheerdersdashboard, waar u eenvoudig HTML-code kunt invoegen in de daarvoor bestemde velden.
 • Joomla: Maak gebruik van de ‘Custom HTML’ module die u in staat stelt om gemakkelijk code te integreren in elk deel van uw website.
 • Drupal: Maak gebruik van blokken of nodes om uw code toe te voegen, een eenvoudige manier om dynamische inhoud op uw site te integreren.
 • Wix: Maak gebruik van de ‘HTML-element’ functie, waar u direct code kunt plakken en deze op de gewenste plaats op uw pagina kunt slepen.

Maar dat is niet alles! Als u kiest voor onze Premium Bot-service, nemen wij het technische werk uit handen en zorgen wij voor een naadloze integratie van de code op uw website. Ons team van experts staat klaar om de implementatie vakkundig en efficiƫnt uit te voeren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw bedrijf laten groeien en uw klanten bedienen.

Dus, of u nu een beginneling of een ervaren webbeheerder bent, het integreren van een stukje code op uw homepage is nu een zorgeloze en eenvoudige taak. Vertrouw op de gebruiksvriendelijke functies van deze platforms en onze premium service om uw website naar een hoger niveau te tillen!

Welke versie moet ik kiezen voor mijn project: ChatGPT-3.5 of ChatGPT-4?

De keuze tussen ChatGPT-3.5 en ChatGPT-4 hangt af van uw specifieke behoeften en vereisten. Als u op zoek bent naar meer geavanceerde functies, beter taalbegrip en hogere snelheden, dan zou ChatGPT-4 een betere keuze kunnen zijn. Echter, ChatGPT-3.5 kan nog steeds een goede optie zijn voor projecten met minder complexe eisen.

Welke modellen ChatGPT zijn er beschikbaar voor de chatbot?

De chatbot kan worden uitgerust met verschillende modellen, waaronder ChatGPT-3.5 en de nieuwere ChatGPT-4. Deze modellen hebben verschillende varianten met uiteenlopende capaciteiten, zoals 16K, turbo 16K, en 4 en 4 32K, om aan uw specifieke behoeften te voldoen en optimale prestaties en responsiviteit te bieden.

Wat betekent "custom temperatuur" in de context van de chatbot?

De “custom temperatuur” verwijst naar een parameter die de variabiliteit in de antwoorden van de bot beĆÆnvloedt. Een hogere temperatuur resulteert in meer variabiliteit, terwijl een lagere temperatuur meer consistente antwoorden produceert. Deze temperatuur kunt u tijdens het bestellen van de Chatbot aangeven, waarbij een waarde van 0 staat voor extreem rigide, bijna meerkeuzeachtige antwoorden tot volledig creatief en associĆ«rend bij de maximale waarde van 15. Let wel de beste temperatuur ligt ergens tussen de 8 en 11.Ā 

Ontwerp zonder titel 2023 09 17T140301.256Roadmap

Welke AI Chatbotfuncties zijn nu in ontwikkeling?

 

Onderstaande functies zijn voor november 2023 gereed! Onze prijzen staan vast op het moment van afsluiten. Mogelijke prijsverhogingen doordat het systeem verder ontwikkeld gelden niet voor bestaande klanten. Stap nu dus in en groei mee!

 • Robots alle links in een sitemap laten volgen en indexeren (Premium functie)
 • Zapier integratie (Premium functie)
 • Animatie van de Avatar (Basis en Premium)
 • Lead capturing (Premium)
 • Switch to “live agent” (Premium)
 • Code interpreter addon (Premium)

 

AI Chatbots, de toekomst van het zoeken

In het bruisende digitale tijdperk hebben chatbots zich ontpopt tot onmisbare instrumenten die bijdragen aan de optimalisatie van de online gebruikerservaring. Ze hebben zich ontwikkeld om een uitgebreid spectrum van functies te bedienen, variƫrend van het verlenen van klantenservice tot het faciliteren van marketingstrategieƫn. In deze gids verkennen we de uiteenlopende facetten van chatbots, inclusief voorbeelden, het opzetten van een eigen chatbot, en de integratie ervan met WordPress, onder andere. Duik mee in de fascinerende wereld van chatbots en hun veelzijdige toepassingen.

Chatbots: De Voorhoede van Digitale Communicatie

Er bestaat een diversiteit aan chatbots, die opereren op uiteenlopende platforms en uiteenlopende taken kunnen uitvoeren. Het in kaart brengen van de verscheidene typen chatbots kan je assisteren in het selecteren van de ideale bot die aansluit bij jouw unieke behoeften. Hieronder belichten we enkele prominente voorbeelden.

Klantenservice Chatbots
De klantenservice chatbot is een primair voorbeeld, bekwaam in het automatisch beantwoorden van veelgestelde vragen van klanten. Deze chatbots staan 24/7 paraat, en dienen als een betrouwbare bron van informatie voor klanten, ook buiten de reguliere kantooruren.

De Invloed van Kunstmatige Intelligentie in Chatbots
Chatbots met kunstmatige intelligentie (AI) zijn de spil in de hedendaagse chatbottechnologie. Dankzij technieken zoals machine learning en natuurlijke taalverwerking, kunnen deze bots menselijke taal interpreteren en adequaat reageren op gebruikersvragen, wat leidt tot een meer op maat gemaakte ervaring.

Stap voor Stap: Het Creƫren van je Eigen Chatbot
Het creƫren van een chatbot omvat een gestructureerd proces dat aanvangt met het bepalen van de gewenste doelen en functionaliteiten. Vervolgens kom je in de ontwerpfase en kies je een geschikt platform om je bot op te ontwikkelen. Hierbij is het belangrijk een chatbot builder te selecteren die in lijn ligt met jouw technische bekwaamheid en wensen. De Chatbots van leerprompting.nl zijn speciaal ontwikkeld om iedereen te helpen met een AI trainbare chatbot.

Chatbot en WordPress: Naadloze Integratie en Voordelen
Voor degenen die een website beheren via WordPress, biedt chatbot integratie een soepele methode om een chatbot aan je website toe te voegen. Deze toevoeging kan assistentie bieden bij het automatiseren van klantenservice taken en het verbeteren van de totale gebruikerservaring op je site.

Chatbot Marketing: Verkennen van Nieuwe Horizonten
Chatbot marketing is een emergente trend in de online marketingarena. Chatbots kunnen aangewend worden voor diverse marketingdoeleinden, zoals het versturen van gepersonaliseerde aanbiedingen, het verzamelen van klantinformatie, en het realiseren van directe klantondersteuning.

Chatbots op Websites: Voordelen en Implementatie
Het integreren van een chatbot op je website kan niet alleen de betrokkenheid van gebruikers verhogen, maar ook de efficiƫntie van klantenserviceprocessen verbeteren. Dit vormt een kostenefficiƫnte strategie om hoogstaande klantenservice te bieden, zonder de inzet van een omvangrijk team van menselijke medewerkers.

Kosten van Chatbots: Wat kun je verwachten?
Hoewel er gratis chatbot opties bestaan, kunnen de kosten fluctueren, afhankelijk van de complexiteit en de geĆÆmplementeerde functies. Het is raadzaam een budget op te stellen en een oplossing te kiezen die overeenkomt met jouw financiĆ«le capaciteit. Leerprompting.nl kent de meest kosteneffectieve oplossing van dit moment.

De Toekomstvisie: Een Wereld met Chatbots
Blikkend naar de toekomst, is het duidelijk dat chatbots een nog prominentere rol zullen gaan spelen in de digitale ruimte. Of je nu een expert bent in chatbots of simpelweg geĆÆnteresseerd bent in het integreren van een chatbot op je website, chatbots vormen een integraal aspect van de online beleving. Met een breed scala aan functies en toepassingen zijn chatbots een blijvende kracht, die voortdurend de manier waarop we online communiceren en zaken doen, transformeert.

AI Chatbot trainbaar
Share This
/** * Adding a color picker to your form * * @link https://wpforms.com/developers/how-to-add-a-color-picker-to-your-form/ */ function wpf_dev_color_picker_field() { ?>